Меню
Количка

Блог RSS Feed

08 окт Кога е необходимо да изберем разклонител със защита?
0 1533
Независимо, че всеки апартамен, къща или офис имат предпазители (бушони) на отделните токови кръгове и главен предпазител на разпределителното табло, понякога има случаи, в които силен токов удар или ..
06 окт Разклонители със защита
0 1752
Разклонителите представляват блок от много на брой електрически контакти в общ корпус в края на гъвкав кабел, на другия край на който има щепсел.Разклонителите се използват за захранване с електрическ..
06 окт Разклонител с ключ – защо е за предпочитане?
0 1037
По-старите и по-евтини модели разклонители със защити бяха еднократни. Това означава, че ако през тях премине пиков ток с десетки хиляди ампери, те просто изгарят, като по този начин защитават уредите..
05 окт Съвети за безопасност, когато използвате разклонители във вашия дом
0 971
Разклонителите и предпазителите от пренапрежение са необходимост в много домове днес. Със смартфони, таблети, стрийминг медийни устройства и игрови конзоли имаме много уреди, които да включим. Не забр..
05 окт Предпазители. Предназначение и ползи !
0 1033
Какви видове защити от пренапрежение познавате?От една страна е разклонител - предпазва уредите  при  опасни отскоци на напрежението в захранващата мрежа. От друга страна са предпазителитеза защита – ..
30 сеп За защитните устройства
0 1025
Защитата от токови удари * и мълнии за професионалната и домашна електронна техника има своята философия. Правилното й разбиране е еднакво важно както за производителя, така и за потребителя на устрой..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)